.

.

Упориште Брзо Спојување, Винил Инсул 12-10 АГ

Упориште Брзо Спојување, Винил Инсул 12-10 АГ

DEN 173.60
Залиха
Достапно за нарачка

винил инсул Основен Материјал : Месинг. Заврши/Обложување : Калај-Обложени. Основен Материјал : Месинг. Заврши/Обложување : Калај-Обложени. Силно Држење Брзо Спојување, Винил инсул 12 - 10 AWG Основен Материјал : Месинг Финиш/Облога : Калај-Обложен. Овој најквалитетен производ произведен од Пандуит. Методите на завршување на жицата се трудоинтензивни и бараат употреба на рачни алатки кои обезбедуваат : побавно производство, помалку сигурна електрична врска и зголемен ризик од повреди на повторувачки движења. Со конкурентни системи за автоматизација, секој терминал бара посебен апликатор за алатки, додавајќи трошоци и сложеност на работата. Паметниот Систем За Автоматско Завршување На Ролната Пандуит обезбедува безбедно, сигурно и ефикасно електрично завршување со флексибилност на еден апликатор за алатки. Вашето производство ќе ги добие сите придобивки од максимизирана продуктивност, безбедност на операторот, сигурност и опции за алатки кои обезбедуваат флексибилност и разноврсност.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат