.

.

Гилсон ИЗВЕДУВАЧ V8SH 1 Сито Од Нерѓосувачки Челик, 1, 8 Дијаметар, Половина Висина

Гилсон ИЗВЕДУВАЧ V8SH 1 Сито Од Нерѓосувачки Челик, 1, 8 Дијаметар, Половина Висина

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Тави со продолжен Раб се исто така достапни за вметнување во средината на оџакот, што овозможува да се тестираат два примерока одеднаш Тави со продолжен Раб се исто така достапни за вметнување во средината на оџакот, што овозможува да се тестираат два примерока одеднаш. Гилсон АСТМ 8 " Дијаметар Круг Нерѓосувачки Челик Тест Сита ги исполнуваат барањата НА АСТМ Е 11. Рамката од Нерѓосувачки Челик со Крпа од Нерѓосувачки Челик обезбедува сито со најдолг можен работен век. Ова е најдобриот избор каде што е проблем контаминација, санитација или екстремно абење. Достапни рамки со целосна висина или половина висина. Сите се сериски нумерирани и испорачани со сертификат за производствена сообразност. Големините На Отворање На решетката се наведени со користење на стандардни описи на милиметар (мм) или микрометар (€m), како и традиционални ознаки на инчи и броеви каде што е соодветно. Гилсон ги нуди сите големини на мрежа, но не сите големини се достапни во секој дијаметар на рамката. Наведени се и вообичаени груби големини. Нормално, се користи секоја втора или четврта големина, иако прецизното тестирање може да бара последователни големини. Дополнителни сита често се вметнуваат во низата за да се избегне преоптоварување на поединечни сита или подобро да се дефинира одреден опсег на големина. Дијаметарот на рамката треба да биде доволно голем за да го собере целиот волумен на примерокот со доволно површина за да се избегне преоптоварување на поединечни сита. Избраниот дијаметар на рамката мора да одговара и на шејкерот за сито што се користи. Најчестите големини обично се на залиха.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат